AJÁNLÁSAIM

"Jánossal egy belvárosi ingatlan eladásánál találkoztam elöszőr. Több közvetítővel kötöttem szerződést, azonban szakértelme, és kapcsolattartása meggyőzött arról, hogy az Ő kezébe adjuk kizárólag az értékesítést. Értékesítési folyamat során folyamatos visszajelzést, tanácsadást és irányítást kaptunk tőle, mely nagymértékben megkönyítette a dolgunkat. Jánost minden olyan tulajdonosknak ajánlom, aki szakértő kezébe szeretné adni ingatlanát!"
Chovan Péter
János egy nagyon megbízható, rugalmas, dinamikus és felkészült értékesítő! Maximális segítőkészségének köszönhetően hamar sikerült lakásomat az én àltalam elképzelt àron eladni. Ezekért a tulájdonságaiért mindenképp ajánlom mindenkinek!
Mahut László
Egy jó ingatlant szerettünk volna venni a belvárosban, és sokáig kerestük. Az egyik hirdetésnél találkoztunk Jánossal, aki felkészülten megmutatta az ingalant, majd keresési kritériumainkat precízen felvette és pár héten belül megtalálta a nekünk megfelelő ingatlant. Nyugodt szívvel ajánlom mind az eladóknak mind a keresőknek!
Fridrich Dominika
Lakótársammal viszonylag váratlanul kerültünk abba a helyzetbe,hogy új albérlet után kellett néznünk.Nekiálltunk a keresgélésnek,amit nehezített a tény,hogy szeptemberi egyetemkezdés előtt voltunk,amikor szinte minden albérlet nagyon hamar elkelt,ami megfelelő lett volna számunkra is.Sokat bosszankodtunk időközben persze a baráti,családi társaságunknak is.Ekkor ajánlották Jánost nekünk.Nem gondoltam volna,hogy majd egy nálam évekkel fiatalabb srác fogja megoldani az albérletkérdésünket.
Domján Dalma
Az Ön személyében egy hozzáértő a szakmályában komoly tudással rendelkező, korrekt közvetítőt ismertem meg. A munkályát az igényesség ,a megbízhatóság jellemzi. Érződik rajta a folyamatos tanulás, fejlődés igénye. Mind a vevő, mind az eladó igényeit próbálja integrálni. Nem erőszakos, ugyanakkor érvel a javaslatai mellett a cél érdekében. Igényes képekkel, fotókkal anyagokkal támogatja a sikeres adás-vételt. Jó szívvel ajánlom, legyen az Ön ingatlanközvetítője.
Papp Antal
A veled végig vitt ügylet is remekül alakult, mi nem az OTP. vel álltunk kapcsolatba hanem veled. Részemről sok sikert kívánok neked, jelenleg nem veszünk és nem is adunk el semmit de ha ez változik szívesen fordulnék hozzád. Ha a környezetemben valakinek szüksége lesz a szolgáltatásodra szívesen fogom hozzád irányítani.
Császár Attila
A lakásom értékesítésében nagy segítséget jelentett János elhivatottsága és szakmai tapasztalata. Folyamatos statisztikái és kapcsolattartása révén azt éreztem, tényleg fontos számára, hogy az én lakásom is értékesítésre kerüljön, ellentétben másokkal. Biztos vagyok benne, ha a jövőben lakás vásárláson vagy értékesítésen gondolkodom ő lesz az első, akit keresni fogok.
Besenyei Orsolya
Nagy megelégedésünkre az ingatlannal kapcsolatos ügyintézés, korrekt és gyors volt. Az információk valósak és teljes körűek. Segítőkész, udvarias és pontos!
Kalapács József és felesége
Két lakás vásárlását terveztük párommal Sopronban, melynek magvalósításához Jánoshoz fordultunk szakmai segítségért, tanácsért. Már az első személyes találkozás alkalmával meggyőzött bennünket hozzáértéséről, tájékozottságáról és kiváló helyismeretéről. Mindezt rendkívül szimpatikus, ügyfélbarát módon tette. Kérdéseinkre készségesen válaszolt, folyamatos kapcsolatot tartott velünk és tájékoztatást adott ügyeink alakulásáról. Őszintén elmondhatjuk hogy igényeinknek tökéletesen megfelelő lakásokat talált számunkra, rövid időn belül, kifogástalan állapotban. Leginkább azt emelnénk ki, hogy János személyében olyan ingatlanszakértőt ismerhettünk meg, akire bátran bízhattuk érdekeink teljes körű képviseletét, ezért nyugodt szívvel ajánljuk őt mindenkinek. Köszönjük még egyszer ! :)
Szentgyörgyvölgyi Eszter és Gigler László
Mikor János megjelent a meghirdetett lakásunkba, diplomatikusan körbejárta, felírta az adatokat ès a legnagyobb magabiztosággal beszèlgetett el velünk. Az első pillanattól kezdve szimpatikus volt, tetszett a hozzáállása, fiatalos, lendületes, precíz ès gyors volt. Másnap telefonált is hogy lenne egy vevőjelölt, eljöttek a hölgyel megnèzni a lakást ès pár napon belül már a szerződèskötèsnèl tartottunk! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlanánk Jánost, mert amit csinál abban váltig állíthatjuk hogy profi!
Győre Laure és férje Attila
Mindig is tartottam az ingatlan ugynokoktol a ramenos es tukmalos betanult szoveguk miatta, de Grabant Janosban kellemesen csakodtam. Magas szinvonalu Szakmmai tudasa es empatiaja nagyon imponalt szamomra ezert dontottem mellette. Az adas vetel soran folyamatosan es pontosan tajekoztatott, tartotta velem a kapcsolatot, ami az uzletkotes utan sem maradt abba. Nem bantam meg hogy ot valasztottam es az ismeroseimnek, barataimnak is batran merem ajanlani.
Bellovics Bianka
Nagyon elégedett voltam János munkájával ügyes szorgalmas mindenben a maximumot nyújtotta tokeletes lakást tálat számomra es a családom számára. Az üzlet lebonyolítása utána is kíváncsian érdeklődött h minden ugy történt e ahogy szerettük volna. Mindenkinek csak ajánlani tudom emberileg nálam jelesre vizsgázott.
Fuisz László
Több ingatlanközvetítőt is megbíztam az eladással. Jánossal kötött szerződés után 5 munka napon belül már meg is volt az adásvétel. Külön köszönöm, hogy végig kisírte az értékesítési folyamatot. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
Nagy Miklós
Jánossal 2 éve találkoztam, lakásom eladásában kaptam Tőle támogatást. Már beszélgetésünk első pár percében kiderült, hogy gondolkodása, stílusa nagyon megnyerő, és mindez valós szakértelemmel valamint józan gondolkodással párosul. Meghallgatja az ügyfelét és segít letisztult, reális képet alkotni az ingatlan piaci értékesítési esélyeiről, lehetőségeiről. Hasznos volt az eladásban való közreműködése, mivel nem egészen 3 hét alatt, a szerződés szerinti megegyezéses áron sikerült új tulajdonost találni a lakásomra. Másnak is szívesen ajánlom, mert becsületes és megbízható ingatlanos! További sikeres munkát kívánok!
Bartha Szilvia
Több hónapja próbálkoztam eladni a lakásomat. Több ingatlanközvetítő is felajánlotta a segítségét, igen magas jutalék ellenében. Elfogadtam, mert ezt diktálja a piac, valóban szükség van a hozzáértő segítségre. Aztán eltelt 8 hónap, és senkinek nem sikerült értékesíteni a lakásomat, holott igen jó paraméterekkel bírt. Nem hívtak, nem tájékoztattak, nem törték magukat...és akkor ajánlotta egy ismerősöm JÁNOST. Gondoltam: „Persze, majd ez a kis fiatalka, tapasztalatlan, tejfölösszájú oldja meg az én lakáseladási gondjaimat!”....ÉS IGEN!! János teljes odaadással nekilátott a munkának, igényes fotókat, videót készített a lakásról, tanácsokat adott, folyamatosan, szinte napi szinten tájékoztatott az aktuális helyzetről, kérdéseimre mindig alapos, kimerítő választ adott. Nem „rázott le” soha azzal, hogy mennyire sok és halaszthatatlan dolga van, hanem azt éreztem végig, hogy fontos neki a munka, amit elvállalt. JA, ÉS 1.5 HÓNAP KITARTÓ MUNKA UTÁN ELADTA A LAKÁSOMAT OLYAN JÓ ÁRON, AMIT REMÉLNI SEM MERTEM! Elmúltam 46 éves, sok víz lefolyt már a Dunán életem során, ezért higgyék el, ha Jánosra bízzák magukat, nem fognak csalódni, ellenkezőleg: a szakértelmet, a törődést, a megbecsülést, a lelkiismeretességet fogják tapasztalni!.....KÖSZÖNÖM JÁNOS!
Sáfár Anita
Grabant János nagyon korrekt, becsületes, kedves ingatlanközvetítő. Jól ismeri az általa felkínált ingatlanok pozitív és negatív tulajdonságait is. Idejét nem kímélve sokat segített Nekünk a megfelelő lakás kiválasztásában.
Varga Éva
János már az első találkozásnál szimpatikus lett számunkra. Pontosan ilyen típusú szakembert kerestünk lakásunk eladásához . Nem kedveljük az erőszakos, hangos, tolakodó stílust, és az volt a meggyőződésünk, hogy azt a leendő vevők sem szeretnék. Minden alkalommal, amikor nálunk járt, meggyőződtünk róla, hogy a mi érdekeinket tartja szem előtt, barátságos, megbízható ember, és nagyon jó szakember.
Andrea és Zsolt
János nagyon profi módon szervezte és koordinálta az értékesítést. Szinte napi kapcsolatban álltunk az egész eladási folyamat alatt. Soha nem hagyta úgymond kihűlni a dolgokat. Mindig jelen volt a bemutatásoknál. Mindennek következtében rövid időn belül sikerrel járt az értékesítés. Jánost csak ajánlani tudom mindenkinek.
Bajtai Ágnes
"Egy a családunk számára nagyon fontos ingatlan eladása kapcsán kerültünk kapcsolatba Jánossal. Sokáig gondolkodtunk egyáltalán azon, hogy eladjuk -e az ingatlant, mert több generáción át volt az életünk része. Nem állítottuk könnyű feladat elé Jánost... Viszonylag rövid időn belül azonban nemcsak abban kaptunk segítséget Tőle, hogy lebonyolította az adásvételt, de ő olyan módon találta meg a tökéletes vevőt számunkra, hogy maximálisan figyelembe vette a mi különleges igényeinket és a sokszor túl érzékeny személyes szempontjainkat és az egész folyamaton kedvesen és szakmailag profi módon vitt minket végig." Köszönjük!
Szabados Emese
János az ügyintézés során mindvégig segítőkész volt. A találkozási időpontok megválasztásában rugalmassagot mutatott, kellően alkalmazkodott az igenyeimhez. Az adás-vétel során jól képviselte az érdekeimet az eladóval szemben, nem éreztem egyoldalúságot. Alakás műszaki állapotárol egy ingatlanközvetítotol elvárható tájékoztatast nyújtott.
Karácsony Bálint
Kedves Janos, koszonom szepen h az eladasra kinalt lakas mara mar a tulajdonom s h mindenben a segitsegemre voltal a kovetkezo lakasvasarlasanal is biztosan teged foglak keresni.
Perovic Dávid
Megbízható, pontos, gyors és segítőkész! Az én kis lakásomnak 3 nap alatt sikerült új tulajdonost találnia! Amivel nagyon meglepett, de nagyon boldoggá is tett! Emellett minden papírmunkát intézett nekem, minden segítséget megadott! Teljes mértékig meg voltam elégedve a munkájával, ill. az csak plusz, hogy emberileg szimpatikus és komolyan veszi a munkáját!
Csertiné Tirpák Gabriella
Megbízható, segítőkész, pontos! A lakásvásárlásnál talán ezek a legfontosabbak... Köszi János a segítséged!
Müller György
Nagyon elégedett voltam János hozzáállásával, mindenben nagyon jó partner volt. Gyors, megbízható, pontos, segítőkész, türelmes. Mindenkinek tudom ajánlani aki ingatlant keres !
Bartháné Csibi Andrea
Maximálisan elégedettek voltunk, kedves, udvarias és pontos fiatalember, nagyon profin kezeli az ügyeket és ügyfeleket. Köszönjük János a számunkra megtalált üzleti ingatlant, és a tényleges közvetítést! Nagyon jól esett, hogy amikor már lebonyolítottuk az ügyletet, még utána is kaptam egy érdeklődő telefont, és megkérdezte minden úgy működik-e, ahogy megegyeztünk. Köszönjük:)
Páhn Éva
János munkájával, hozzáállásával nagyon elégedett vagyok. Eddig a leghatékonyabb ingatlanost találtam meg. Csak ajanlani tudom azoknak, akik komolyan gondolják a lakás el, vagy kiadását .
Mészáros Katalin