ELADÓKNAK

„Aki nem hajlandó a tudásra áldozni pénzt,
az nem számol a tudatlanság költségeivel.”
/Tonk Emil/

KÍVÁNCSI VAGY A 3 LEGNAGYOBB HIBÁRA, AMIT A ELADNI VÁGYÓK ELKÖVETNEK? ADD MEG AZ EMAIL CÍMEDET ÉS KÜLDÖM!
Tudom, hogy nagyon nehéz helyzetben vagy! Az ingatlaneladás nem könnyű műfaj. 
Szerencsésnek érzem magam, mivel minden piaci szereplő helyzetében voltam már, így tisztában vagyok, hogy az egyes értékesítési, és vásárlási folyamatok alatt, milyen akadályokkal kell megküzdeni.Tapasztalatokat levonva azt kell, mondjam, ha hiszitek, ha nem, de minden egyes eladó között van kapcsolat, attól függetlenül, hogy lakást, házat vagy üzletet árul.

Hogy mi köt minket össze? A biztonság, idő, pénz.

Biztonság

Mindenki szeretné biztonságba tudni családját, szeretteit, és az ingatlannal kapcsolatos dolgait. Amit a legtöbb eladó hiányol a piacon az a törődés és a kapcsolattartás. Ha ez a két dolog nincs, meg akkor már a biztonságérzet is elillan, és jönnek a jogos, káros gondolatok.Biztos, hogy jó kezekbe adtam az ingatlan értékesítést? Neki kell megbízást adnom?

Én a mennyiség helyett, a minőségre törekszem, így a célom, hogy minden egyes ügyfelemmel egy bizalmi viszonyt alakítsak ki. Ennek érdekében hoztam létre a „hímes tojás” módszert, melyet minden megbízom pozitívan fogadott. Mi is ez pontosan? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Idő

Az idő pénz. Ez egy elcsépelt közhely, de a mai világra nagyon is igaz. Rohanó világunkba egyre kevesebb idő jut családunkra, barátainkra és legfőképpen saját magunkra. Talán ez az a pont, amit a tulajdonosok nem helyesen mérnek fel. Kiszámoltad már, hogy az értékesítési folyamatok nap, mint nap, mennyi időt vesznek el szabadidődből? Én igen, rengeteget! 
Azt gondolom, ha valaki megbíz egy ingatlan közvetítőt, és készen áll a szolgáltatás megfizetésére, akkor egy dolga van, hátra dőlni, és eldönteni, hogy mit szeretne csinálni szabadidejében.  Mi kell ehhez? Egy szakember. Jó helyen jársz!

Pénz

Mennyiért dolgoznak az ingatlanosok? Huh… ez ilyen sok? Ezekkel a kérdésekkel szembe találják magukat az eladók. Ha az ingatlanközvetítők felteszik magukban a kérdést, hogy saját ingatlan esetén kifizetnének-e ennyi jutalékot, mit gondolsz, mit mondanának?Feltettem és felteszem kollégáknak a kérdést, és elkeserítő válaszokat hallok. 

Egyik legfontosabb célom az volt, hogy olyan komplex és minőségi szolgáltatást hozzak létre, hogy, én magam is kifizessem az adott %-ot. Egy jó közvetítő a kifizetett jutalékért cserébe rengeteg költséget megspórol neked, itt gondolok a hirdetési, telefon költségekre és a megspórolt időre, mit már megbeszéltünk, hogy a legdrágább.