FINANSZÍROZÁS

Felújítást, korszerűsítést tervezel? Új lakást vennél, vagy csak meg szeretnéd alapozni szeretteid jövőjét?

Lakástakarék

A lakástakarék számla olyan megtakarítási forma, amellyel a lakással kapcsolatos céljaidat tudod finanszírozni, vállalhatóan és a terhelést előre kiszámíthatóan az állam hozzájárulásával. Szerződést bárki köthet saját maga, illetve közeli hozzátartozója, kedvezményezett részére. Ilyen kedvezményezett lehet például gyermek, szülő, nagyszülő, unoka, házastárs, testvér. Mik az előnyei? Szeretnél egy ilyen szerződéssel rendelkezni, vagy több információt megtudni róla?

Magas hozam, kamatadó mentesség

A megtakarítási piacon egyedülálló konstrukció, ugyanis az induláskor nem kell egyösszegű betétet elhelyezni. Havi betétbefizetéssel az állami támogatás és a betéti kamat révén pedig magas hozam realizálható. A megtakarítás után járó kamat kamatadó mentes.

Rugalmas

A havi befizetendő összeg rugalmasan változtatható, szabadon emelhető vagy csökkenthető és a megtakarítási idő is meghosszabbítható, így a megtakarítás összege tovább gyarapodhat.

Állami támogatás

Évi 30%-os állami támogatás 72.000 Ft-ig.

Jól tervezhető

Előre meghatározott kamatok, befizetések, törlesztések….

Sokféle lakáscélra felhasználható

Biztonságos

Szeretnél egy ilyen befektetést, vagy még több információt?


Hitel

Nem áll rendelkezésedre ellendő tőke ingatlanod felújítására, berendezésére, esetleg egy ingatlan vásárlására?

Rengetegen szeretnének erre a kérdésre választ lelni. Szerencsére napjainkban a kölcsönök, és a hitelek színes választéka , vár minket egyre csalogatóbb konstrukciókkal.