RÓLAM

Grabant János
vagyok, 2015 nyarán diplomáztam Budapesten. Szüleim által már fiatal koromban megismerkedtem a vállalkozói élettel, és az ingatlanok világával, így számomra soha nem volt kérdés, hogy ebben a szakmában szeretnék elhelyezkedni.

Az ingatlanközvetítés elkezdésével a célom nem csak az volt, hogy pénzt keressek. Szeretném az embereknek megmutatni, hogy ez is egy ugyanolyan szép, és egyben nehéz szakma, mint bármelyiküké.  Ennek nyomatékot adni csak a kemény munkával és sikeres üzleteimmel tudtam/tudok.

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen minden piaci szereplő helyzetében voltam már, így tudom, hogy egy albérletet kivenni, ingatlant vásárolni, albérletet kiadni, ingatlant eladni vágyok, milyen akadályokkal találják szembe magukat útjuk során, így ehhez a tapasztalatokhoz tudom igazítani a szolgáltatásomat.

Hitvallásom az, hogy úgy bánj mással, ahogy Te is elvárod, hogy veled bánjanak, ezért minden ügyfelem kezét „szeretem fogni” a folyamat elejétől a végéig, hogy a legkomplexebb szolgáltatást kapják.

Egy nagy álmom vált valóra a saját vállalkozás létrehozásával, mivel így minden erőmmel a minőségre koncentrálhatok a mennyiség helyett, és teljes figyelmemet Rátok tudom szentelni.

Nem szerettem a matematikát, de van egy egyenlet, melyet mindig előszeretettel használok!
kemény munka + szakmai tudás = biztos siker